Dinti cupa

Dinti cupa utilaje

Indiferent ce dinte căutati, noi avem!

Gama completa de dinti cupe si adaptori dinti pentru toate tipurile de utilaje: excavator, buldoexcavator, miniexcavator si incarcator frontal.

Dinti cupa utilaje

Echipa noastră va stă la dispoziție pentru reparații la atașamentele utilajului dumneavoastră. Oferim servicii de reparații sau reconditionari(costumizari) cupe utilaje – excavatoare, buldoexcavatoare, miniexcavatoare, incarcatoare frontale și buldozere. Oferim de asemnea si o gama larga de consumabile si componente pentru cupe: dinti, coltare, cutite de uzura, bolturi, bucsi sau solutii de prindere pe cupla rapida.

ASISTENTA PENTRU CLIENTI

Dinți de cupă

Dispunem de toate tipurile de dinți de cupă și adaptori dinți de cupă pentru toate tipurile de lucrări, pentru ca dumneavoastră să beneficiați de toate avantajele utilajului deținut.

 

Oferim dinți de cupă pentru orice tip de utilaj (excavatoare, buldoexcavatoare, miniexcavatoare) și pentru diverse mărci precum Caterpillar, Komatsu, JCB, Kubota, Case / New Holland, Volvo, Liebherr, Bobcat și nu numai.

Dinți de cupă tip capsulă, porta-capsulă, dinți laterali și centrali pentru diverse aplicări precum: dinți de rocă, dinți de pământ, etc.

Lame HARDOX

Lame ZAPADA